یکی از موضوعات مهم در مدیریت ساختمان، نگهداری و تعمیر موتورخانه است که اگر به آن توجه نشود، گرمایش، سرمایش و آب گرم مصرفی ساختمان با مشکلات جدی مواجه می شود.

  • نصب موتورخانه

نصب و راه اندازی موتورخانه شامل قرارگیری تمام تجهیزات موتورخانه و اجرای لوله کشی موتورخانه در محلی مناسب است. بنابراین کاملاً واضح است که انجام این کار را باید به اهل فن آن بسپارید.

  • تعمیر و عیب یابی مشعل موتورخانه

اگر با مشاهده ایراداتی مثل کافی نبودن فشار، جرقه نزدن و پس زدن شعله متوجه شدید که مشعل موتورخانه که از آن با نام قلب موتورخانه یاد می شود، دچار مشکل شده است، باید عیب یابی و تعمیر آن را به تکنسینی ماهر بسپارید.

  • بازسازی تاسیسات موتورخانه و تعمیرات اساسی

معمولاً بازسازی تاسیسات موتورخانه بعد از 10 الی 15 سال از زمان راه اندازی موتورخانه و به منظور راندمان بهتر آن و جلوگیری از آسیب به ساختمان صورت می گیرد. اما تعمیرات اساسی آن در فواصل زمانی 1 الی 2 سال و به منظور حفظ بازدهی و بازبینی دقیق تجهیزات آن مثل دیگ بخار و پمپ ها انجام می شود.

  • عایق کاری حرارتی لوله های موتورخانه

عایق کاری حرارتی لوله های موتورخانه باعث می شود که هدر رفت انرژی به حداقل برسد. لازم است بدانید که پشم شیشه و مل و ماستیک جز رایج ترین عایق ها برای لوله های موتورخانه به حساب می آیند.

  • ترکیدگی لوله های موتورخانه و رفع نشت آن ها

اگر لوله های موتورخانه به دلایلی مثل خوردگی یا فرسودگی لوله ها و مخازن، تاثیرات آب و هوایی و بهره برداری نامتعارف از تاسیسات دچار ترکیدگی و نشتی شوند، شما می توانید به وسیله دستگاه هایی مانند دستگاه رابط نشت و صدا، محل نشتی را تشخیص دهید.

  • تعمیر و تعویض منبع دو جداره آب گرم

اگر منبع دو جداره آب گرم موتورخانه که وظیفه نگهداری آب مورد نیاز برای سیستم گرمایشی موتورخانه را بر عهده دارد، خراب شود و نیاز به تعمیر یا تعویض پیدا کند، شما باید حتماً برای تعمیر یا تعویض آن از فردی خبره کمک بگیرید.

  • تنظیم مشعل گازی ایران رادیاتور

تنظیم مشعل گازی ایران رادیاتور به شدت در مصرف گاز تاثیرگذار است. بنابراین با توجه به حساسیت و اهمیت این قطعه، تنظیم آن باید توسط افراد متخصص و کاربلد انجام شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *